Ammattilaisille

Irti Huumeista ry tarjoaa ammattilaisille sekä eri alojen opiskelijoille koulutusta läheisnäkökulmasta sekä riippuvuusasioista.

Ammattilaisten ja läheisten yhteiset Läheisseminaarit tarjoavat vuoropuhelua läheisten ja ammattilaisten kesken sekä ajankohtaista alueellista tietoa mm. huumetilanteesta ja päihdepalveluista.

Valtakunnallisilla huumetyön ammattilaisille suunnatuilla Terveysneuvontapäivillä syvennytetään huumetilanteeseen, ajankohtaisiin huumeilmöihin ja uusiin hoitomuotoihin.

Yhteistyössä ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen kanssa tuotamme erilaisia opinnäytetöitä ja pro graduja huumeiden ja huumemaailman ilmiöiden vaikutuksesta erilaisiin kohderyhmiin.

Työntekijämme ja vapaaehtoiset pitävät erilaisia luentoja ja puheenvuoroja. Ottamalla yhteydettä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriimme Janita Maijaseen janita.maijanen(a)irtihuumeista.fi voit sopia juuri teille sopivan luennon tai puheenvuoron. Luentoja ja puheenvuoroja voi myös pyytää pidettäväksi oman organisaationne vapaaehtoisille.