Skuutilla Suomen halki -kampanja →

Ammattilaisille

Irti Huumeista ry tarjoaa ammattilaisille sekä eri alojen opiskelijoille koulutusta läheisnäkökulmasta sekä riippuvuusasioista.

Ammattilaisille ja/tai läheisille suunnatut seminaarit tarjoavat vuoropuhelua läheisten ja ammattilaisten kesken sekä ajankohtaista alueellista tietoa mm. huumetilanteesta ja päihdepalveluista. Tulevat seminaarit löydät Tapahtumat-välilehdeltä.

Valtakunnallisilla huumetyön ammattilaisille suunnatuilla Terveysneuvontapäivillä syvennytetään huumetilanteeseen, ajankohtaisiin huumeilmöihin ja uusiin hoitomuotoihin.

Yhteistyössä ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen kanssa tuotamme erilaisia opinnäytetöitä ja pro graduja huumeiden ja huumemaailman ilmiöiden vaikutuksesta erilaisiin kohderyhmiin.

Työntekijämme ja vapaaehtoiset pitävät erilaisia luentoja ja puheenvuoroja. Ottamalla yhteydettä vapaaehtoistoiminnan vastaavaan janita.maijanen(a)irtihuumeista.fi voit sopia juuri teille sopivan luennon tai puheenvuoron. Luentoja ja puheenvuoroja voi myös pyytää pidettäväksi oman organisaationne vapaaehtoisille.