Vapaa­ehtoisille

Irti Huumeista ry toimii valtakunnallisesti ympäri Suomea. Vapaaehtoistyötä voi tehdä oman osaamisen ja kiinnostuksen ja aikataulusi mukaan.

Yhdistyksessämme on vahva yhdessä tekemisen kulttuuri ja meillä on mukava meininki sekä hauskaa porukkaa. Osallisuuden kokemukset ja oman toiminnan tärkeys ovat kyselyiden mukaan korkeita yhdistyksen vapaaehtoisten keskuudessa.

Tule mukaan toimintaamme!

Vapaaehtoisena voit osallistua yhteiskuntavaikuttamiseen, läheis- ja huumetyöhön sekä Oikeus turvalliseen arkeen -hankkeeseen. Monet vapaaehtoiset toimivat läheisryhmien ohjaajina, Irti Huumeista -puhelimen päivystäjinä ja tukihenkilöinä. Jotkut kirjoittavat Taite-lehteen, avustavat messuilla ja kirjoittavat Facebookin vertaistukiryhmissä sekä ohjaavat Päihdelinkin Vilpola-keskustelufoorumilla läheisiä.

Laura

Vapaaehtoisena voin toteuttaa itseäni! –Laura

Vapaaehtoisena tulet oppimaan uusia asioita, tutustut ihmisiin ja voit käyttää vapaa-aikaasi hyödylliseen sekä tärkeään toimintaan ihmisten hyvinvoinnin ja ihmisoikeuksien edistämiseksi.

Irti Huumeista ry kouluttaa vapaaehtoiset mukaan toimintaan. Järjestämme vuosittain useita koulutuksia ja tilaisuuksia ympäri Suomen. Yhdessä pystymme vaikuttamaan!

info@irtihuumeista.fi