Skuutilla Suomen halki -kampanja →

Vapaa­ehtoisille

Irti Huumeista ry toimii valtakunnallisesti ympäri Suomea. Vapaaehtoistyötä voi tehdä oman osaamisen ja kiinnostuksen ja aikataulusi mukaan.

Yhdistyksessämme on vahva yhdessä tekemisen kulttuuri ja meillä on mukava meininki sekä hauskaa porukkaa. Osallisuuden kokemukset ja oman toiminnan tärkeys ovat kyselyiden mukaan korkeita yhdistyksen vapaaehtoisten keskuudessa.

Tule mukaan toimintaamme!

Vapaaehtoisena voit osallistua läheis- ja huumetyöhön sekä yhteiskuntavaikuttamiseen. Vapaaehtoiset toimivat mm. läheisryhmien ohjaajina, Irti Huumeista -puhelimen päivystäjinä, chat-vastaajina ja tukihenkilöinä. Lisäksi voit mm. osallistua Irti-lehden tekoon tai avustaa messuilla.

Laura

Vapaaehtoisena voin toteuttaa itseäni! –Laura

Vapaaehtoisena tulet oppimaan uusia asioita, tutustut ihmisiin ja voit käyttää vapaa-aikaasi hyödylliseen sekä tärkeään toimintaan ihmisten hyvinvoinnin ja ihmisoikeuksien edistämiseksi. Katso lisätietoja vapaaehtoistoiminnasta täältä.

Irti Huumeista ry kouluttaa vapaaehtoiset mukaan toimintaan. Järjestämme vuosittain useita koulutuksia ja tilaisuuksia ympäri Suomen ja etänä. Yhdessä pystymme vaikuttamaan!

Jos kiinnostuit vapaaehtoistoiminnasta, ole yhteydessä vapaaehtoistoiminnan vastaavaan: janita.maijanen@irtihuumeista.fi .