Skuutilla Suomen halki -kampanja →

Näin järjestät läheis- tai huumeillan

Läheistenillat

Läheistenillat ovat tilaisuuksia, joissa alueellisesti jaetaan tietoa ja tukea asiasta kiinnostuneille. Illat ovat suunnattuja erityisesti läheisille, ammattilaisille, opiskelijoille ja vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille. Läheistenillat ovat avoimia eikä niihin tarvitse ilmoittautua. Illoissa voi olla puheenvuoroina esimerkiksi paikallisen päihdehoidon esittely, poliisin puheenvuoro, Irti Huumeista ry:n läheistyön ja muun toiminnan esittely, läheispuheenvuoro tai kokemuspuheenvuoro. Puhujat hankitaan yhteistyössä tilaavan tahon kanssa.

Ammattilainen/yhteistyökumppani: Haluatko järjestää alueellasi Läheistenillan? Ole yhteydessä vapaaehtoistoiminnan vastaavaan. Jos alueella ei ole Irti Huumeista ry:n vapaaehtoistoimintaa, ilta kustantaa pyytävälle taholle Irti Huumeista ry:n toimijoiden matkakulut.

Yhdistyksen vapaaehtoinen: Ole yhteydessä vapaaehtoistoiminnan vastaavaan sopiaksesi Läheistenillan järjestämisestä.

Huumeillat

Huumeillat ovat tilaisuuksia, joissa keskustellaan paikkakunnan huumetilanteesta. Tarkoitus on puhua avoimesti kunnan tilanteesta ja jakaa tietoa läheisille sekä alueella toimiville ammattilaisille, opiskelijoille ja vapaaehtoisille. Huumeillat ovat avoimia eikä niihin tarvitse ilmoittautua.

Puheenvuoroja illoissa voi olla esimerkiksi poliisilta, nuorisotyön edustajalta, Irti Huumeista ry:n toimijalta tai kokemusasiantuntijalta. Järjestämme Huumeiltoja alueilla, joissa meillä on vapaaehtoistoimintaa.

Ammattilainen/yhteistyökumppani: Haluatko järjestää alueellasi Huumeillan? Ole yhteydessä vapaaehtoistoiminnan vastaavaan.

Yhdistyksen vapaaehtoinen: Ole yhteydessä vapaaehtoistoiminnan vastaavaan sopiaksesi Huumeillan järjestämisestä.