Tule mukaan

Vaikuttaminen vaatii joukkovoimaa! Yhdessä saamme enemmän aikaan.

Tule jäseneksi

Irti Huumeista ry:n jäsenenä tuet huumeita käyttävien, toipuvien ja heidän läheistensä ihmisarvoista elämää. Saat myös tietoa ajankohtaisista huumetyön ja -politiikan asioista. Jäsenenä olet omalta osaltasi tukemassa Irti Huumeista ry:n huumeiden vastaista työtä.

Jäsenenä sinun on mahdollista osallistua kaikkeen yhdistyksen toimintaan. Pääset vaikuttamaan toimintaamme osallistumalla vuosikokouksiin. Löydät mukavaa seuraa kokousten yhteydessä järjestettävissä jäsenviikonlopuista. Saat kotiisi järjestön Taite-lehden. Toiminta-aktiivisuutesi voit valita itse.

Olemme kiitollisia työllemme osoittamasta tuesta ja kutsumme sinut mukaan Irti Huumeista -perheeseen toimimaan huumekysymyksen ratkaisemiseksi. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä täyttämällä liittymislomakkeen.

Jäsenmaksumme on 25Tule vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoiset ovat järjestömme sydän ja todellinen ylpeydenaiheemme. Vapaaehtoisiamme toimii eri puolella Suomea auttaen vertaistukiryhmien, puhelintuen, chat-auttamisen, tukihenkilötapaamisten sekä messuesiintymisten järjestämisessä ja toteuttamisessa.

Vapaaehtoiset tulevat mukaan toimintaamme monin erilaisin kokemuksin sekä taidoin ja uskomme, että erilaisuus on tässäkin rikkautta. Jokaiselle löytyy oma tapansa olla mukana ja vapaaehtoisena voit itse vaikuttaa auttamistapaasi.

Kaikki Irti Huumeista ry:n vapaaehtoiset saavat kattavan koulutuksen tehtäväänsä. Meille on myös tärkeää olla vapaaehtoistemme tukena heidän työssään sekä tarjota lisä- ja kertauskoulutusta. Kysy lisätietoja vapaaehtoistoiminnastamme vapaaehtoistoiminnan koordinaattorilta: janita.maijanen@irtihuumeista.fi

Tervetuloa löytämään osaamisesi, kiinnostuksesi ja resurssiesi mukainen tehtävä vapaaehtoistoiminnassamme!