Tule mukaan!

Vapaa­ehtoiseksi

Vapaaehtoiset ovat järjestömme sydän ja todellinen ylpeydenaiheemme. Vapaaehtoisiamme toimii eri puolella Suomea auttaen vertaistukiryhmien, puhelintuen, tukihenkilötapaamisten sekä messuesiintymisten järjestämisessä ja toteuttamisessa.

Tällä hetkellä etsimme vapaaehtoisia erityisesti pääkaupunkiseudulle, Oikeus turvallisempaan arkeen -hankkeeseen. Vapaaehtoiset toimivat aikuisina ystävinä hankkeeseen osallistuville 5–15-vuotiaille lapsille.

Vapaaehtoiset tulevat mukaan toimintaamme monin erilaisin kokemuksin sekä taidoin ja uskomme, että erilaisuus on tässäkin rikkautta. Jokaiselle löytyy oma tapansa olla mukana ja vapaaehtoisena voit itse vaikuttaa auttamistapaasi.

Kaikki Irti Huumeista ry:n vapaaehtoiset saavat kattavan koulutuksen tehtäväänsä. Meille on myös tärkeää olla vapaaehtoistemme tukena heidän työssään sekä tarjota lisä- ja kertauskoulutusta. Kysy lisätietoja vapaaehtoistoiminnastamme: info@irtihuumeista.fi

Tervetuloa löytämään osaamisesi, kiinnostuksesi ja resurssiesi mukainen tehtävä vapaaehtoistoiminnassamme!

Liity jäseneksi

Vaikuttaminen vaatii joukkovoimaa! Yhdessä saamme enemmän aikaan. Irti Huumeista ry:n jäsenenä tuet huumeiden käyttäjien, toipujien ja heidän läheistensä ihmisarvoista elämää. Saat myös tietoa ajankohtaisista huumetyön ja -politiikan asioista. Jäsenenä olet omalta osaltasi tukemassa Irti Huumeista ry:n huumeiden vastaista työtä.

Jäsenenä sinun on mahdollista osallistua kaikkeen yhdistyksen toimintaan. Pääset vaikuttamaan toimintaamme osallistumalla vuosikokouksiin. Löydät mukavaa seuraa kokousten yhteydessä järjestettävissä jäsenviikonlopuista. Saat kotiisi järjestön Taite-lehden. Toiminta-aktiivisuutesi voit valita itse. 

Olemme kiitollisia työllemme osoittamasta tuesta ja kutsumme sinut mukaan Irti Huumeista -perheeseen toimimaan huumekysymyksen ratkaisemiseksi. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä täyttämällä tästä liittymislomakkeen.

Liityn yksityishenkilönä
varsinaiseksi jäseneksi, 25 €/vuosikannatusjäseneksi, 60 €/vuosi

Liitymme yrityksenä/yhteisönä
varsinaiseksi jäseneksi, 200 €/vuosikannatusjäseneksi, 400 €/vuosi

Varsinainen jäsen on äänioikeutettu yhdistyksen kevät- ja syyskokouksissa.

Olen maksanut jäsenmaksun suoraan tilille
KylläEi

Yhdistyksen tili: Nordea FI93 1555 3000 1121 60
Maksun saaja: Irti Huumeista ry

Irti Huumeista ry ei saa automaattisesti uusia yhteystietojasi väestötietojärjestelmästä. Mikäli osoite- tai muut yhteystietosi muuttuvat, ilmoitathan asiasta osoitteeseen info@irtihuumeista.fi Näin varmistat, että saat jäsenpostia myös jatkossa!