Skuutilla Suomen halki -kampanja →

Tue ja lahjoita

Siirry lahjoittamaan ➔

Lahjoittamalla olet mukana auttamassa tukea tarvitsevia ihmisiä; perheitä, aikuisia, lapsia, äitejä, isiä, isovanhempia, sisaruksia, puolisoita ja muita läheisiä. Ihmisiä, joiden elämää huumeet koskettavat. Avullasi voimme tarjota monipuolista tukea ympäri vuoden. Tervetuloa mukaan!

Meillä kaikilla on unelmia. Erään äidin unelma on, että hänen tyttärensä lopettaisi huumeiden käytön. Erään lapsen unelma on, että hänen vanhempansa pystyisivät tarjoamaan hänelle huumeettoman kasvuympäristön.

Irti Huumeista ry:n unelmana on oikeudenmukainen, ihmisoikeuksia kunnioittava ja hyvinvoiva Suomi. Suomi, jossa huumeisiin liittyviä huolia, murheita ja surua olisi vähemmän. Me toimimme, jotta ihmiset pääsevät arjessaan irti huumeista.

Olemme mukana tukemassa toipumista jokaisen omista lähtökohdista sekä edistämme Ihmisoikeuksien toteutumista. Lahjoittamalla voit tukea huumeiden vastaista työtämme.

Miksi lahjoittaisin?

Lahjoittamalla tuet Irti Huumeista ry:n pitkäjänteistä ja määrätietoista työtä huumehuolien, surun ja murheiden vähentämiseksi sekä ihmisarvoisen elämän ja huumeettoman arjen puolesta. Me autamme ja tuemme. Tärkeimpiä tukimuotojamme ovat Irti Huumeista -puhelin, Irti Huumeista valtakunnallinen läheisryhmätoiminta ja erilaiset muut vertaistuen muodot kuten tukihenkilötoiminta.

Lahjoita ja laita hyvä kiertoon. Lahjoituksesi mahdollistaa sen, että voimme toimia vahvemmin, jotta lapsemme ja nuoremme eivät aloita huumeiden käyttöä ja huumeiden käyttäjien läheiset eivät jää yksin häpeän ja syyllisyyden tunteiden kanssa.

Tee kertalahjoitus

Voit lahjoittaa MobilePaylla numeroon 60874 tai luotto- tai maksukortilla, tekstiviestillä tai verkkopankkisi kautta.
Siirry lahjoitussivulle ➔

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Lahjoittamalla olet mukana auttamassa tukea tarvitsevia. Avullasi voimme tarjota monipuolista tukea vuoden ympäri. Ohjeet: info@irtihuumeista.fi

Erään äidin unelma on, että hänen tyttärensä lopettaisi huumeiden käytön.

Liity kannatusjäseneksi

Lahjoittamalla olet mukana auttamassa tukea tarvitsevia. Avullasi voimme tarjota monipuolista tukea vuoden ympäri. Ohjeet: info@irtihuumeista.fi

Erään lapsen unelma on, että hänen vanhempansa pystyisivät tarjoamaan hänelle huumeettoman kasvuympäristön.

Tee yrityslahjoitus

Tulevaisuudessa haluamme elää maassa, jossa kukaan ei kuole huumeisiin ja jossa huumeiden käyttäjien läheisille tarjotaan asianmukaista tukea. Tähän tavoitteeseen emme pääse yksin vaan tarvitsemme rinnallemme vastuullisia yrityksiä, jotka jakavat saman unelman kanssamme. Lahjoittaminen tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden vaikuttaa suomalaisten tulevaisuuteen. Tekemällä lahjoituksen suomalaiselle huumetyölle yrityksesi on mukana varmistamassa, että korkeatasoinen kotimainen huumetyö voi jatkua ja kehittyä. 850–50 000 euron lahjoitus on verovähennyskelpoinen.

Tukijat ja yhteistyökumppanit

Lahjoita tekstiviestillä

Lahjoita 1 €, lähetä tekstiviesti 1 LÄHEINEN numeroon 16588

Lahjoita 5 €, lähetä tekstiviesti 5 LÄHEINEN numeroon 16588

Lahjoita 10 €, lähetä tekstiviesti 10 LÄHEINEN numeroon 16588

Lahjoita 20 €, lähetä tekstiviesti 20 LÄHEINEN numeroon 16588

Lahjoita 30 €, lähetä tekstiviesti 30 LÄHEINEN numeroon 16588

Lahjoita 40 €, lähetä tekstiviesti 40 LÄHEINEN numeroon 16588

Rahankeräyslupa RA/2020/1198.

Tue toimintaamme, osta tuotteitamme

Irti Huumeista -tuotteiden myyntituotto menee läheistoimintaan. Ostamalla tuotteitamme tuet toimintaamme.

Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Kiitos, kun olet mukana.