Skuutilla Suomen halki -kampanja →

Jäsenille

Meillä Irti Huumeista ry:ssä on mukava meininki ja upeita ihmisiä. Hauskojen ja ikimuistoisten hetkien lisäksi me teemme töitä, jotta huumeita käyttäviä ja läheisiä kohdellaan hyvin Suomessa. Haluamme keskustella huumeista ja muuttaa huumetyötä ja -politiikkaa ihmisarvoisemmaksi. Toimimme arjessa, kiinni elämässä. Tiedämme millaista surua, tuskaa ja taloudellisia, terveydellisiä sekä sosiaalisia haasteita huumeista koituu elämällemme ja yhteiskunnallemme.

Liittymällä Irti Huumeista ry:n jäseneksi saat monipuolisia jäsenetuja ja mahdollisuuden osallistua yhdistyksen toimintaan. Samalla tuet tärkeää työtä, jolla edistetään huumeita käyttävien, toipuvien ja heidän läheistensä hyvinvointia ja vähennetään huumehaittoja. Irti Huumeista ry:n hallitus käsittelee jäsenhakemukset, jonka jälkeen saat tiedon hyväksymisestäsi.

Jäsenenä Irti Huumeista ry:ssä edistän huumeita käyttävien ja läheisten hyvinvointia. Toimin, jotta ihminen ei jää yksin tuskan, ahdistuksen ja arjen haasteiden kanssa. Olen toiminut olkapäänä ja rohkaisijana. Toiminnasta saan itselleni hyvän mielen, kun voin laittaa hyvän kiertoon. Jäsenenä vaikutan myös osaltani huumekysymykseen Suomessa. Liity sinäkin mukaan tähän upeaan porukkaan!
– Piia

Uudet jäsenet saavat starttipaketin, jossa on tietoa yhdistyksen toiminnasta sekä pienen jäsenlahjan. Jäsenyys on kannanotto huumeiden vastustamiseksi ja ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Olet erittäin tervetullut joukkoomme!