Tule mukaan!

Tule mukaan tekemään työtä, jolla on merkitys!

Vapaaehtoiset ovat järjestömme sydän ja todellinen ylpeydenaiheemme. Vapaaehtoisiamme toimii eri puolella Suomea auttaen vertaistukiryhmien, puhelintuen, tukihenkilötapaamisten sekä messuesiintymisten järjestämisessä ja toteuttamisessa.

Tällä hetkellä etsimme vapaaehtoisia erityisesti pääkaupunkiseudulle, Oikeus turvallisempaan arkeen -hankkeeseen. Vapaaehtoiset toimivat aikuisina ystävinä hankkeeseen osallistuville 5 – 15-vuotiaille lapsille.  

Vapaaehtoiset tulevat mukaan toimintaamme monin erilaisin kokemuksin sekä taidoin ja uskomme, että erilaisuus on tässäkin rikkautta. Jokaiselle löytyy oma tapansa olla mukana ja vapaaehtoisena voit itse vaikuttaa auttamistapaasi.

Kaikki Irti Huumeista ry:n vapaaehtoiset saavat kattavan koulutuksen tehtäväänsä. Meille on myös tärkeää olla vapaaehtoistemme tukena heidän työssään sekä tarjota lisä- ja kertauskoulutusta. Kysy lisätietoja vapaaehtoistoiminnastamme: info@irtihuumeista.fi

Tervetuloa löytämään osaamisesi, kiinnostuksesi ja resurssiesi mukainen tehtävä vapaaehtoistoiminnassamme!

Liity jäseneksi/tule vapaaehtoiseksi

Liityn yksityishenkilönä
varsinaiseksi jäseneksi, 25 €/vuosikannatusjäseneksi, 60 €/vuosi

Liitymme yrityksenä/yhteisönä
varsinaiseksi jäseneksi, 200 €/vuosikannatusjäseneksi, 400 €/vuosi

Varsinainen jäsen on äänioikeutettu yhdistyksen kevät- ja syyskokouksissa.

Olen kiinnostunut vapaaehtoistyöstä
ja haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Olen maksanut jäsenmaksun suoraan tilille
KylläEi

Yhdistyksen tili: Nordea FI93 1555 3000 1121 60
Maksun saaja: Irti Huumeista ry

Irti Huumeista ry ei saa automaattisesti uusia yhteystietojasi väestötietojärjestelmästä. Mikäli osoite- tai muut yhteystietosi muuttuvat, ilmoitathan asiasta osoitteeseen info@irtihuumeista.fi Näin varmistat, että saat jäsenpostia myös jatkossa!